Hindbærtrøfler
Mangler du et hyggeligt snack projekt? Så har vi løsningen til dig lige her! Vi har fået delt den mest perfekte opskrift på hindbærtrøfler, med os. De er både vidunderligt fudgy og fyldt med vores økologiske dadler og macadamianødder
Opskriften er efterhånden testet mange gange, og den var et hit hver eneste gang!
Vi håber du også bliver glad for den.
Ingredienser
- 1 dåse sorte bønner, drænet
- 200g stenfri dadler
- 2 tsk. hindbærsyltetøj
- 35g kakaopulver
- 40g havregryn
- 0,5 tsk. vaniljepulver
- 30g kakaonibs
- 130g macadamianødder
- 150g mørk chokolade
- Hindbærsyltetøj
- Frosttørret hindbær
Fremgangsmåde
- Sæt små kugler af hindbærsyltetøj i fryseren i 30 minutter.
- Dræn og rens de sorte bønner og blend dem derefter sammen med dadler og hindbærsyltetøjet.
- Tilføj kakaopulver, havregryn, vaniljesukker, kakanonibs og macadamianødder. Blend det hele indtil blandingen har den tekstur du ønsker.
- Sæt blandingen i køleskabet og køl i 2 timer.
- Rul blandingen fladt ud og skær den ud i små firkanter, cirka 3×3 cm.
- Tag de frosne syltetøjskugler ud af fryseren og fordel de frosne syltetøjskugler, så der er en på hver firkant.
- Fold firkanten rundt om syltetøjskuglen og rul det til små trøffelkugler.
- Smelt den mørke chokolade i et vandbad og dyp trøffelkuglerne chokoladen og top dem med frosttørret hindbær.
- Sæt trøfflerne i fryseren i 1 time.
Velbekomme 🤎