Raw abrikosbarer med grofthakkede cashewnødder

Raw abrikosbarer med grofthakkede cashewnødder

Raw abrikosbarer med grofthakkede cashewnødder

Her kommer vi med et bud på nogle super velsmagende raw abrikosbarer, som er sødet med vores lækre tørrede abrikoser.

Nøddebazarens store udvalg af både nødder og tørfrugter giver rig mulighed for at eksperimentere i køkkenet.

Raw abrikosbarer gør sig både godt til kaffen, til at stille den stille sult eller som en lille overraskelse til børnenes madpakke.

Opskriften giver 8 barer (eller hjerter).

Ingredienser

  • 80 g tørrede abrikoser
  • 50 g mandler
  • 50 g cashewnødder
  • 30 g rosiner
  • 30 g kokosmel
  • 40 g havregryn
  • 1 spsk. kokosolie
  • 1 knsp. salt
  • 1/2 tsk. kanel

Fremgangsmåde

  1. Abrikoser overhældes med lidt kogt vand, så de kan blive helt bløde.
  2. Mandler blendes til mel.
  3. Cashewnødder hakkes groft.
  4. Nu blandes mandelmel, cashewnødder, rosiner, kokosmel, havregryn salt og kanel sammen i en skål.
  5. Blend nu de blødgjorde abrikoser med kokosolie og lidt af vandet fra abrikoserne, indtil massen er ensartet.
  6. Hæld nu massen ned i skålen til de øvrige ingredienser og ælt det hele godt sammen med hænderne.
  7. Nu skal massen fordeles imellem 2 stk. bagepapir og fordeles, indtil den er ca. 2 cm i tykkelse.
  8. Sæt i fryseren i ca. 15 minutter (så bliver barerne lettere at forme).
  9. Vi har brugt de aflagte julekageforme til at lave hjerteformede barer. De kan selvfølgelig også blot skæres i firkanter, rulles til kugler eller hvad man har lyst til.
  10. Opbevares i køleskab i lufttæt beholder i ca. 5 dage.
  11. Hvis barerne ikke skal bruges med det samme, kan de sagtens holde sig meget længere i fryseren – så skal de blot tages op ca. 20 minutter før servering.

Velbekomme 🤎


Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret.