Små saltede jordnøddebomber

Saltede jordnøddebomber

Små saltede jordnøddebomber

Hvis du elsker jordnødder og peanutbutter, så skal du bare finde din indre snack-kok frem.

Om den står på fredagshygge eller lidt lækkert til kaffen, så er det altid en god ide at have et par af disse bomber liggende i fryseren.

Opskriften giver 18-20 stk.

Ingredienser

  • 160 g dadler
  • 3 spsk peanutbutter med top
  • 100 g saltede jordnødder

Fremgangsmåde

  1. Læg dadler i blød i kogende vand i ca. 5 minutter.
  2. Blend nu dadlerne i en blender indtil du får en ensartet karamel-masse.
  3. Tilsæt nu peanutbutter og saltede peanuts til dadel-karamel og blend igen.
  4. Massen må gerne være lidt grov.
  5. Form nu til kugler og sæt i fryseren.
  6. Imens kuglerne fryser ned smeltes chokolade med kokosolie over et vandbad.
  7. Tril kuglerne i den smeltede chokolade og sæt i fryseren igen i ca. 1 time.
  8. Dine jordnøddebomber er nu klar til servering, eller de kan opbevares i fryseren i lufttæt beholder.
  9. Hvis de ikke skal spises med det samme, så tag dem op ca. 15 minutter inden servering.

Velbekomme 🤎


Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret.