Opskrifter — Forår

Nougat påskeæg

Nougat påskeæg

Nougat påskeæg Mangler du lidt inspiration til påskeferien? Så er der her en lille opskrift på super nemme hjemmelavet påskeæg, der smager helt vidunderligt. Du kan enten bruge en købe nougat eller prøve at lave din egen med vores opskrift på hjemmelavet nougat. Ingredienser 200g nougat – vi har lavet vores egen 100g mørk chokolade 50g hakkede ristede hasselnødder 200g chokolade – tempereret Fremgangsmåde Start med at lave nougaten – du kan finde opskriften på vores hjemmeside. Temperer den mørke chokolade, og hæld dem i påskeformene. Stil dem derefter på køl. Smelt de 200g chokolade og rør det sammen med...

Læs mere →


Raw mojitotærte med cashewnødder

Raw mojitotærte med cashewnødder

Raw mojitotærte med cashewnødder En lille, raw mojitotærte med cashewnødder er en lækker tærte, som kan serveres for kaffegæster eller måske som dessert til en aften, hvor der gerne må være gjort lidt ekstra. Den mintgrønne farve på toppen kommer udelukkendede fra friskplukkede mynte fra haven. Der kan selvfølgelig være forskel på, hvor meget myntesmagen træder igennem, så smag dig frem. Tærten er både raw, glutenfri, uden raffineret sukker og vegansk. Den kræver lidt ekstra tid at forberede, men den er ventetiden værd. Opskriften er til 5-10 personer (alt efter hvor stort stykket skal være) Ingredienser Bund:  160 g mandler...

Læs mere →


Mandelmælk

Mandelmælk

Mandelmælk En alternativ og lækker måde at bruge sine nødder på, er ved at lave nøddemælk. Denne opskrift på mandelmælk kan bruges på samme måde som almindelig mælk som fx i kaffen, ovenpå havregrynene, i sin smoothie osv. Opskriften giver 1 liter. Ingredienser 220 g mandler 1 liter rent vand 1-2 dadler ½ tsk. vaniljepulver Fremgangsmåde Mandelmælk: Læg mandlerne i blød natten over. Næste dag hældes vandet fra og mandlerne skyldes. Tilsæt 1 liter rent i en blender og tilføj både mandler, dadler og vaniljepulver. Blend det hele sammen, indtil der ikke er hele mandelstykker tilbage. Dette kan godt tage et...

Læs mere →


Cremet cashewdip med hvidløg og persille

Cremet cashewdip med hvidløg og persille

Cremet cashewdip med hvidløg og persille En cremet cashewdip med hvidløg og persille er en lækker lille smagsgiver til enten dine grøntsags-stave, chips eller hvad den stille sult kan byde på. Nyd den en sommeraften med et koldt glas hvidvin og duften af grill. Du kan også lave dippen til en dressing, ved at tilføje mere vand, og så kan du hælde den over en salat. Opskriften er nem – men vær opmærksom på, at cashewnødderne skal ligge i blød i minimum 4 timer, inden de bruges. Ingredienser 150 g cashewnødder 1 fed hvidløg 2 dl vand En håndfuld persille 1/2...

Læs mere →