Ristede cashewnødder med paprika og et strejf af chili

Ristede cashewnødder med paprika og et strejf af chili

Ristede cashewnødder med paprika og et strejf af chili

De smagfulde, sprøde og lidt spicy ristede cashewnødder med paprika og chili er en hurtig og lækker snack. De er også ekstremt lækre som topping til dine salater. 

Ingredienser

  • 150 g cashewnødder
  • 2 tsk. paprika
  • 1,5 tsk. salt
  • 1/3 tsk. chilipulver
  • 1,5 dl vand

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på ca. 180 graders varmluft.
  2. Salt, paprika og chilipulver blandes sammen i en lille skål og vand tilføjes.
    Tilsæt cashewnødderne og lad dem trække i det krydrede vand i ca. 20 minutter.
  3. Hæld derefter hele blandingen på en bageplade (hæld endelig ikke det resterende vand fra).
    Sæt nødderne i ovnen og lad dem riste i ca. 20 minutter. Rør løbende rundt med en træspatel for at få endnu mere krydderiblanding rundt på nødderne.
  4. Nødderne opbevares i en lufttæt beholder efter de er helt afkølet.

Velbekomme 🤎


Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret.